Oudercommissie

 

Onze BSO heeft een actieve oudercommissie. Er wordt getracht 3 x per jaar een oudercommissie bijeenkomst te houden. De notulen van deze bijeenkomsten liggen ter inzage bij de BSO. De oudercommissie buigt zich o.a. over vraagstukken als: Hoe ga je om met het gebruik van mobiele telefoons? Hoe pas je de activiteiten, faciliteiten, regels en zelfstandigheid aan op de grote leeftijdsverschillen in de groep? In hoeverre is een actief anti-pestbeleid nodig? Naast deze inhoudelijke, adviserende rol, heeft de oudercommissie de taak om af en toe een ouderavond of feestje te organiseren en de medewerkers, op de Dag van de Leidster, in het zonnetje te zetten. Daarbij willen de leden graag de mening van alle betrokken ouders vertegenwoordigen. Heb je hier ideeën over of ben je creatief en wil je graag (eenmalig) helpen dan hoort de oudercommissie dat graag! U mag hen gerust aanspreken voor vragen of ideeën.

De oudercommissie per mail bereikbaar: ocjijenwij@gmail.com

 

Even voorstellen…De oudercommissie van BSO Jij & Wij!

Femke Theelen; voorzitter        

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Femke Theelen, getrouwd en moeder van 3 kinderen. De oudste, Yfke, gaat al sinds de opening met veel plezier naar BSO Jij&Wij op maandag, dinsdag en donderdag. Aukje zal vanaf mei 2018 volgen en kan bijna niet wachten. De jongste, Jelte zal over een paar jaar vast volgen. Op de dagen dat de kinderen op de opvang zijn ben ik aan het werk in het audiologisch centrum van het AMC. Erg leuk werk, maar het betekent wel elke middag in de file staan. Meestal ben ik dus pas na 18 uur bij de BSO en kom ik helaas niet veel andere ouders tegen. Toch wil ik graag betrokken zijn . Spreek me dus gerust aan, als je vragen of ideeën hebt die wij als OC kunnen meenemen. Hoe meer mensen betrokken zijn, hoe leuker en uitdagender we de BSO kunnen maken voor onze kinderen.

Jeroen Heijmeriks; penningmeester

Ik ben Jeroen Heijmeriks, vader van twee kinderen die beide gebruik maken van de BSO Jij & Wij. Wij wonen vanaf 2005 in Woerden en sinds 2010 in de wijk Snel & Polanen. Ik ben werkzaam bij een distributeur op het gebied van glasvezel materialen en wij leveren voornamelijk materialen aan datacenters, aannemers en installateurs. Als lid van de Ouder Commissie hoop ik iets te kunnen bijdragen aan de BSO waar onze kinderen met plezier naar toe gaan.


Adri Verheijen; secretaris            

Hallo, ik ben Adri Verheijen, moeder van Boaz en Matz. Boaz gaat met veel plezier naar BSO Jij & Wij. Matz gaat naar het kinderdagverblijf van Kinderopvang Woerden. Met mijn man en zoontjes woon ik, in de wijk Waterrijk, in Woerden.  Ik werk bij een kinderdagcentrum voor kinderen met een beperking, in Gouda. Ik ben enthousiast over de bijdrage die we als Ouder Commissie kunnen leveren! Ik hoop dat we een meerwaarde kunnen zijn voor de kinderen en medewerkers van de BSO en zeker ook voor alle ouders.

U kunt ons per mail bereiken: ocjijenwij@gmail.com