Extra Diensten

Kinderen brengen een deel van de week bij ons door . Wij nemen daar mee deel in de opvoeding van de kinderen. We vinden het daarom belangrijk om als BSO, kinderen en ouders extra mogelijkheden te bieden. Dat willen we graag realiseren met huiswerkbegeleiding en zwemlessen. Indien u hier gebruikt van maakt, brengen wij deze kosten extra in rekening. Deze kosten komen niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Meer informatie omtrent tarieven kunt u bij ons opvragen.

Huiswerkbegeleiding

Kinderen die vanuit school huiswerk mee krijgen, bieden wij de mogelijkeid dit  op de BSO te laten maken. Op de BSO mogen ze zelfstandig hun huiswerk maken, of in groepjes. Wij begeleiden en coachen de kinderen hierbij.

Kinderen die wat extra begeleiding nodig hebben en werk vanuit school meekrijgen omdat ze uitvallen of een achterstand hebben op een bepaald vakgebied, bijvoorbeeld rekenen of spelling, bieden we, tegen betaling, bijles aan. Omdat deze kinderen vaak meer gerichte begeleiding nodig hebben, bieden we de mogelijkheid deze kinderen individueel of in kleine groepjes te begeleiden.

Bijles is af te nemen per uur of per half uur en wordt gegeven door een ervaren leerkracht.

Zwemles

Zwemmen is van groot belang voor de zelfstandigheid van kinderen. Het is een gezonde vorm van bewegen en in ons waterrijke land hoort zwemmen erbij! Wij zien zwemles als een belangrijk onderdeel van de opvoeding en zijn trots dat wij zwemlessen onder opvangtijd kunnen aanbieden voor de kinderen vanaf 5 jaar, die bij ons op de buitenschoolse opvang zitten. Wij bieden in samenwerking met Woerdensport (voorheen zwembad Batenstein) op donderdag een 7-maanden turbocursus voor zwemdiploma A aan.

Deze zwemlessen gaan van start bij minimaal 8 en maximaal 10 deelnemende kinderen. Gedurende deze 7-maanden cursus blijft de groep bij elkaar en krijgen de kinderen les van één docent. Wij beschikken over een eigen kleedkamer zodat wij de kinderen goed kunnen begeleiden en onze pedagogisch medewerker blijft gedurende de hele zwemles aanwezig.

Meer informatie en de kosten van deze turbocursus kunt u vinden op; www.batensteinwoerden.nl. Als u uw kind gaat inschrijven voor deze turbocursus dan moet u bij de opmerkingen duidelijk vermelden dat uw kind onze BSO bezoekt.